Å ha et velfungerende nettsted handler om å legge til rette for enkelt vedlikehold presentert i et godt webdesign. Vi benytter annerkjente publiseringssystemer som Joomla! og WordPress og Magento når vi tilrettelegger nettsteder for kunder i ulike bransjer. Ta kontakt med oss for en prat om videre satsing på internett som markedsføringskanal.

Levende nettsteder

Webdesign handler om mye mer enn et pent ytre. Webdesign handler også om å planlegge fremover og avdekke behov så tidlig som mulig. Vi leverer webdesign og hjemmesider som dere kan vokse med over tid og senere videreutvikle ved behov.

Felles for alle satsinger:

  • Fleksible nettsteder som kan videreutvikles ved behov
  • Tilrettelagt responsivt design for best mulig visning på forskjellige plattformer som PC, nettbrett og mobiltelefon.
  • Vedlikehold av innholdet på nettstedet gjøres enkelt ved hjelp av eget administrasjons-verktøy. Logg inn og gjør de endringene du ønsker.
  • Mulighet for egen serviceavtale som dekker oppdatering av teknisk løsning for å sikre at nettsedet ikke blir utsatt for hacker-angrep.

Snakk med oss om e-handelsløsninger som er tilpasset deg og din bedrift eller organisasjon. Vi har lang erfaring med e-handel og kaller det Butikkvindu.

Ta kontakt i dag